Forr

De online erotieksite

Meer spanning in de slaapkamer? Speeltjes voor koppels!

Wil je meer spanning in de slaapkamer? Is jullie seksleven een beetje ingedut? Er zijn talloze dingen die je kunt doen. Van het experimenteren van rollenspellen tot samen porno kijken. Wat jullie ook kunnen doen: seksspeeltjes voor koppels kopen. Dit kan bijvoorbeeld bij Lucy X.

De duo-vibrator

De duo-vibrator is gemaakt om samen te gebruiken. Een duo-vibrator kan gebruikt worden tijdens de penetratie. Zowel de man als de vrouw genieten hierdoor intens! De trillingen die veroorzaakt worden door een duo-vibrator zorgen voor een aangenaam gevoel.

Eitjes op afstandsbediening

Een spannender seksleven? Koop eitjes die te bedienen zijn middels een afstandsbediening. Je partner (vrouw) brengt deze in en geeft de afstandsbediening aan jou. Jij bepaalt vervolgens wanneer je de eitjes activeert. Spannend wanneer jullie bijvoorbeeld samen uit eten gaan in een chique restaurant.

Deze twee speeltjes kunnen voor een boost in jullie seksleven zorgen. Is dat nog niet genoeg? Er zijn nog talloze andere dingen die jullie kunnen doen. Zoals:

Sexting
Stuur je partner regelmatig een spannend bericht. Wil je de spanning opvoeren? Stuur dan ook een ondeugende foto mee. Dit is zeker een aanrader als jullie bepaalde fantasieen niet in het echt tegen elkaar uit durven te spreken.

Rollenspellen
Kruip een keer in de huid van een ander en voer een rollenspel uit. Ongemakkelijk? Misschien in het begin. Maar als jullie hier serieus mee aan de slag gaan, kan het echt voor een boost in jullie seksleven zorgen.

Ondeugende vragen
Je kent de kletspot waarschijnlijk wel. Er zijn ook varianten van met ‘ondeugende’ vragen. Leer je partner kennen op een andere manier.

Spannende plekken
Doen jullie het altijd in de slaapkamer? Experimenteer eens met andere plekken. Dat kan zowel binnenshuis als buitenshuis. Doe het bijvoorbeeld eens op de bank in de woonkamer of ga voor de eettafel (of aanrecht!). Ook spannend: de wasmachine (terwijl deze aanstaat).

Wil je het nog spannender maken? Ga dan naar buiten. Op een zomerse dag is het spannend om het bijvoorbeeld op het strand te doen. Zorg er uiteraard voor dat je niemand tot last bent.